ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ за България на
:: ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - БЕЗЛИХВЕН ЛИЗИНГ ::

:: ПРЕДСТАВИТЕЛ И ДИСТРИБУТОР НА TOMASETTO STAG - 4 eco, TOMASETTO STAG -4 PLUS, TOMASETTO STAG4 Q-BOX; TOMASETTO STAG - 200; TOMASETTO STAG - 300 - ISA 2, TOMASETTO STAG 400 DPI; TOMASETTO STAG - 300 PREMIUM; D.T.GAS System - VERONA, MODENA ::

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН

KING

Газовата инжекционна система KING е модерна и надеждна система от най-висок клас, предназначена за използване на пропан – бутан и метан на всички видове бензинови двигатели. Проектирана е за атмосферни и турбо двигатели,  с трите вида впръскване на горивото  – последователно, полу-последователно и едновременно. Системата е напълно сертифицирана в съответствие с най-новите стандарти за безопасност (R-67 01 и R 110) и на запазване на емисийте на вредни газове, установени по най-строгите стандандартиЕВРО 4 И ЕВРО 5.
Произведена е от италианска фирма А.Е.Б. , която е световен лидер в производството на електроника за автомобилни газови уредби.


KING е наличен в различни версий, в зависимост от изискванията на автомобила.

  • KING MP 32 ECONOMY е за автомобили с 3 и 4 цилиндрови двигатели до 2002г.
  • KING MP 32 е предназначена за автомобили с 3 и 4 цилиндрови двигатели до 2006 година, както атмосферни така и турбо.
  • KING MP 48 е по-новата система на марката. Подходяща е за коли с 3 и 4 цилиндъра до 2006 година, както атмосферни така и турбо.
  • KING OBD е за 3,4,5,6 и 8 цилиндрови двигатели, атмосферни и с турбо. Тя е подходяща за коли до 2013 г с налични ЕОБД и ОБД 2 връзки. Системата е от най-новото поколение газови инжекциони, които имат постоянна връзка с бензиновия компютър. Има самоадаптивни настройки на всеки 5 секунди в реално време и по този начин сместа става абсолютно същата като на бензин и се избягва светването на ( check ) лампата. Също така има опция за автоматично изтриване на грешките от бензиновия компютър.
  • KING DIRECT е предназначена за най-новите автомобили оборудвани с директно впръскване на гориво – FSI, TSI, TFSI,DiSi. При нея автомобила работи от 80-85% на газ и до 15-20% на бензин. По този начин се запазва работата на бензиновите инжектори.

KING е оборудвана с проста карта, чийто характеристики могат да бъдат лесно променяни. Тя може да работи с широка гама от инжектори и изпарители. Системата гарантира отлично представяне на превозното средство, когато работи на газ и не оказва влияние върху поведението му при работата на бензин.
Автоматично създава оптимално горене,като винаги се проверяват условията на работа на двигателя чрез мониторинг на параметрите , като например – време на впръскване на горивото, налягате и температура на газта и много други. Тя също така установява необходимото количество на вкарания газ, намаляване на  вредните емисий и удължаване живота на катализатора.
Газовите инжекционни системи KING се характеризират с най-високо качество и надеждност, което е видимо от мнението на водачите от цял свят.


ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН

- изпарител Tomasetto Alaska до 150 кс, Artic до 250 кс /Италия/
- газова рейка Valtek 3Ω, REG FAST /Италия/
- компютър с инсталация KING MP 32, KING MP48, KING OBD, KING DIRECT /Италия/
- OBD система за чистене на грешки (за OBD и DIRECT)
- Адаптивни настройки на всеки 5 сек. (за OBD и DIRECT)
- Евро 5
- евро нивомер ,Tomasetto
- 36 месеца пълна гаранция или 100 000 км.
 

 

MP 32 ECONOMY MP 32 MP 48

MP 48 OBD

6 OBD

8 OBD

4 DIRECT

 

 

 

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН

ТОМАСЕТТО

TOMASETO е италианска компания, която е един от лидерите в производството на газови инжекциони.
Изпарителите са три вида - Tomasetto Alaska който захранва автомобили до 145 к.с. ,Tomasetto Artic до 240 к.с.. и Tomasetto Antartic за коли до 380 к.с
Газови рейки са VALTEK 3 ома, VALTEK 34, TOMASETTO 3 ома, Reg Fast, Hana 2000, Rail Horizont 2 ома.
Евро нивомерите са от последно поколение с предпазен клапан за налягането и бубина за спиране на газта директно от бутилката.
Софтуера е 7 вида в зависимост от модела и годината на автомобила.
STAG 200 е предназначена за коли с 3 и 4 цилиндрови двигатели до 2002 година и става за трите вида впръскване на гориво ( последователно, полу-последователно и едновременно ). Подходяща е за турбо двигатели.
STAG 4 ECO e предназначена за автомобили с 3 и 4 цилиндрови двигатели до 2006 година с всички типове впръскване на гориво. Тя е подходяща за турбо и компресорни двигатели.
STAG 4 PLUS e предназначена за автомобили с 3 и 4 цилиндрови двигатели до 2008 година с всички типове впръскване на гориво. Тя е подходяща за турбо и компресорни двигатели.
STAG 4 Q - BOX e предназначена за автомобили с 3 и 4 цилиндрови двигатели до 2010 година с всички типове впръскване на гориво. Тя е подходяща за турбо и компресорни двигатели, и е най-новата и модерна система. Тя изчислява горивото с много голяма прецизност и има по-бърз отговор към променящите се условия на двигателя.
STAG 300 ISA 2 e предназначена за съвременни автомобили от 3 до 8 цилиндъра до 2012 година.Става за всички типове впръскване, както и за турбо и компресорни двигатели.
STAG 300 PREMIUM е за най-новите автомобили от 2003 нагоре, които са с ОВД и ЕОБД връзки. Тя е оборудвана с интелигентна система за самостоятелно коригиране на горивото във всеки един момент. Подходяща е за автомобили от 3 до 8 цилиндъра, както и за турбо, компресорни и НЕМI двигатели.
STAG 400 DPI е предназначена за автомобилите с дирктно впръскване на гориво. При нея автомобила работи от 75 до 80% на газ и от 20 до 25% на бензин, за да може да се запази работата на бензиновите дюзи. Тя е подходяща за двигатели FSI, TSI,TFSI, DISI.
Всички компоненти имат три години гаранция или 100 000 км. гаранция. Tomasetto STAG 4 Q-BOX е с пет години гаранция.
Системи са с показание на нивото на газта в купето ( на копчето ).
Колата винаги заработва на бензин и след достигане на 30 градуса на водата преминава на газ, а след свършването на газта преминава самостоятелно на бензин. При газовия инжекцион е изключено търменето в колекторите, защото газта попада в тях в точно определен момент. При него се запазва мощноста и разхода на автомобила както на бензин. Това е една много добро инвестиция за вашия автомобил.


Времетраене на монтажа на газов инжекцион:

- 3 и 4 цилиндъра - от 4 до 5 часа
- 5 и 6 цилиндъра - от 6 до 7 часа
- 8 цилиндъра - от 8 до 9 часа

По време на монтажа фирмата предлага служебен автомобил.


ПРОМОЦИЯ!
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН

- изпарител Tomasetto Alaska от 50 до 150 коня /Италия/
- газова рейка Valtek 3Ω, /Италия/
- компютър с инсталация AC - STAG 200; STAG - 4 ECO; STAG 4 PLUS; STAG 4 Q-BOX; STAG - 300 ISA2; /Италия/
- Евро 5
- евро нивомер ,Tomasetto
- 36 месеца пълна гаранция или 100 000 км.
- за модела STAG 4 Q-BOX 5 год. пълна гаранция или 100 000 км.


 

 

 

STAG 300+

 

STAG 4 PLUSE STAG 200
 

 

STAG 4 ECO

 

STAG 4 Q-BOX

 

 

 

 


ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН

- изпарител Tomasetto Alaska от 50 до 150 коня /Италия/
- газова рейка Valtek type 34 - 2,5Ω /Италия/
- компютър с инсталация AC - STAG 300 PREMIUM /Италия/
- OBD система за чистене на грешки
- Самостоятелни адаптивни настройки на всеки 10 секунди
- Евро 5
- евро нивомер ,Tomasetto
- 36 месеца пълна гаранция или 100 000 км.ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН

- изпарител Tomasetto Alaska до 150 коня, Artic до 240 коня /Италия/
- газова рейка Hana /Южна Корея/, Reg Fast /Италия/
- компютър с инсталация AC - STAG 400 DPI /Италия/
- Евро 5
- евро нивомер ,Tomasetto
- 36 месеца пълна гаранция или 100 000 км.
НАЧАЛО | ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН | ЦЕНИ | ГАЛЕРИЯ | МАГАЗИНИ | ГАЗОВИ УРЕДИ ЗА БИТА
ПРОИЗВОДСТВО | СЕРТИФИКАТИ | ЛИЗИНГ | ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ | КОНТАКТИ
Газов инжекцион - монтаж и сервиз на всички видове АГУ.
"Стар-газ Тодор Тодоров" - Ведраре.
© Всички права запазени.