ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ за България на
:: ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - БЕЗЛИХВЕН ЛИЗИНГ ::

:: ПРЕДСТАВИТЕЛ И ДИСТРИБУТОР НА TOMASETTO STAG - 4 eco, TOMASETTO STAG -4 PLUS, TOMASETTO STAG4 Q-BOX; TOMASETTO STAG - 200; TOMASETTO STAG - 300 - ISA 2, TOMASETTO STAG 400 DPI; TOMASETTO STAG - 300 PREMIUM; D.T.GAS System - VERONA, MODENA ::Омаслител JLM


Омаслител JLM е висококачествен продукт произведен в Холандия.

Има 2 години пълна гаранция и ниво за резерва в купето.


Омаслител Flashlube


Горивните добавки Flashlube снабдяват вашият автомобил с най-доброто!

Aвтомобилите задвижвани от автогаз (LPG) и метан (CNG) нуждаещи се от заместители на оловото които да намаляват износването на клапаните и техните легла, както и новите автомобили с конвенционални двигатели, които трябва да бъдат предпазени от крайни износвания в следствие на лоши горива, извличат най-голяма полза от широкия асортимент продукти на Flashlube.


Там, където смазващите и почистващи характеристики на горивото липсват, добавките за гориво Flashlube имат решение. Добавките на Flashlube са също много подходящи за употреба с предпазна цел. Гамата от разнообразни продукти дава гаранция, че винаги ще се намери продукт за вашият специфичен проблем.
Какво е Flashlube?
Лубрикантът Flashlube (Flashlube Valve Saver Fluid) е олово-заместваща концентрирана добавкa, разработена с цел намаляване износването на клапаните и техните легла при задвижвани от автогаз (LPG), метан (CNG) и бензин автомобили.

Лубрикантът Flashlube (Flashlube Valve Saver Fluid) е от първа необходимост при задвижвани от автогаз (LPG) и метан (CNG) автомобили и може да бъде впръскван директно в двигателя с помощта на Системата за автоматично смазване "Flashlube Automatic Lubrication Kit". Лубрикантът Flashlube създава защитен и охлаждащ слой между клапаните и техните легла както и почиствa, смазва и охлажда горния цилиндър и главата. Мощните почистващи качества ограничават натрупването на нагар в горните части на цилиндъра. Лубрикантът Flashlube Valve Saver не уврежда и не нарушава работата на катализаторите и ламбда сондите.

Защо Flashlube?
Автогазта и метанът са евтините горива на бъдещето. Те струват по-малко от бензина и намаляват замърсяването на околната среда. Автогазта и метанът са "сухо горящи горива" и за разлика от бензина нямат никакви смазочни свойства. Tе навлизат в горивната камера като газ, имат много по-високо октаново число, генерират по-високи температури на горене, подлагайки на по-високо напрежение горещите и сухи клапани и клапановите легла. Липсата на смазване на клапаните, добавена към високата температура на горене на автогазта или метана, води до преждевременно износване и увреждане на клапаните, явление познато като "износване на клапановите легла". Тогава главата на цилиндъра трябва да се ремонтира или замени. Дори закалените клапани и клапанови легла могат да се увредят поради корозия и прегаряне, когато се използват автогаз или метан. Заедно с постепенната загуба на мощност, увеличената употреба на гориво и вредните емисии, ремонтът на главата и смаяната на клапани е голям разход, който се увеличава, когато счупен клапан повреди буталото или блока на цилиндъра.

Лубрикантът Flashlube (Flashlube Valve Saver Fluid) е високотемпературна смазка, разработена с цел намаляване износването и предпазването на клапаните и техните легла при задвижвани от автогаз (LPG) и метан (CNG) автомобили.


НАЧАЛО | ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН | ЦЕНИ | ГАЛЕРИЯ | МАГАЗИНИ | ГАЗОВИ УРЕДИ ЗА БИТА
ПРОИЗВОДСТВО | СЕРТИФИКАТИ | ЛИЗИНГ | ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ | КОНТАКТИ
Газов инжекцион - монтаж и сервиз на всички видове АГУ.
"Стар-газ Тодор Тодоров" - Ведраре.
© Всички права запазени.